Heeft u vragen? Bel ons op 030 262 84 24

Handelsonderneming Suilen BV is telefonisch bereikbaar ma t/m vr van 08.30 tot 16.30 uur!

Over Suilen B.V.

Suilen B.V. Handelsonderneming UtrechtIn 1954 is ons bedrijf opgericht door de Heer H.J.Suiker. In 1986 werd de zaak voortgezet door de Heer P.M.Hoogland en Mevr. R.F. Hoogland-Suiker. Inmiddels heeft per jan. 2011, de derde generatie, wederom een P. Hoogland, het bedrijf overgenomen.

Bevestigingsmaterialen

Vanaf de bron is deze handelsonderneming gespecialiseerd in bevestigingsartikelen, zoals schroeven en bouten, draaidelen, popnagels en nylon onderdelen. Dit alles volgens norm of tekening. Onze klanten waren toen voornamelijk in de industrie te vinden. In de loop der jaren hebben wij ons echter ook op de bouw gericht en is ons assortiment veel uitgebreider geworden.

Kleding, gereedschap en industriële artikelen

Afhalen bij Suiilen B.V. in UtrechtWij kunnen nu ook alles op het gebied van o.a.kleding, schoenen, lijmen en kitten, nieten en tackers, pennen, schuur- en slijpmiddelen, spaanplaatschroeven, gipsplaatschroeven, veiligheidsartikelen, boren, zagen en gereedschappen leveren.

Service

Wij zijn niet voor één gat te vangen en zullen al het mogelijke doen, om u te helpen. Dit is mogelijk, omdat wij een platte organisatie zijn. Mede hierdoor zijn wij in staat direct te kunnen inspringen op uw behoeftes.

De klant is bij ons nog altijd koning. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Heel belangrijk voor ons is de "prijs-kwaliteit" verhouding. Die zullen wij zeker goed in de gaten houden. Heeft u vragen, gewoon even bellen, faxen of e-mailen.